Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sezonowe danie, pachnące latem :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8404
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8404
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Składniki
Cukinię obieramy ze skórki, usuwamy gniazda nasienne i kroimy na kawałki. Paprykę myjemy i kroimy w paski. Pomidory parzymy wrzątkiem i ściągamy z nich skórkę. Kiełbasę kroimy na kawałeczki i smażymy z cebulką na oleju. Pokrojone warzywa dusimy ze sobą, doprawiamy do smaku ziołami. Pod koniec łączymy z usmażoną kiełbasą.