Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam leczo z kiełbasą, dzięki duszonej cebuli na maśle uzyskujemy idealny i niepowtarzalny smak:)
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231692
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4931
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36203
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1389
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231692
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4931
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36203
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1389
        
        
                Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki i wrzucamy do garnka. Rozgrzewamy garnek i wytapiamy tłuszcz z kiełbasy, podsmażamy na własnym tłuszczu, kroimy cebulę i czosnek w kostkę następnie dorzucamy wraz z masłem do garnka w dalszym ciągu podsmażamy aż cebula zmięknie. Następnie wrzucamy resztę obranych i pokrojonych w kostkę warzyw, pomidory należy sparzyć i obrać ze skórki. Następnie dorzucamy wszystkie przyprawy oprócz natki którą zostawiamy na sam koniec gotowania. Całość gotujemy aż warzywa trochę zmiękną i dolewamy przecier pomidorowy, od tej chwili gotujemy leczo na wolny ogniu przez 40 minut, po tym czasie dorzucamy posiekaną natkę pietruszki i przepyszne leczo gotowe !!! Smacznego !!!