Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam leczo z kiełbasą, dzięki duszonej cebuli na maśle uzyskujemy idealny i niepowtarzalny smak:)
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 91
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 127
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 49
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 22
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 91
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 127
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 49
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 22
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki i wrzucamy do garnka. Rozgrzewamy garnek i wytapiamy tłuszcz z kiełbasy, podsmażamy na własnym tłuszczu, kroimy cebulę i czosnek w kostkę następnie dorzucamy wraz z masłem do garnka w dalszym ciągu podsmażamy aż cebula zmięknie. Następnie wrzucamy resztę obranych i pokrojonych w kostkę warzyw, pomidory należy sparzyć i obrać ze skórki. Następnie dorzucamy wszystkie przyprawy oprócz natki którą zostawiamy na sam koniec gotowania. Całość gotujemy aż warzywa trochę zmiękną i dolewamy przecier pomidorowy, od tej chwili gotujemy leczo na wolny ogniu przez 40 minut, po tym czasie dorzucamy posiekaną natkę pietruszki i przepyszne leczo gotowe !!! Smacznego !!!