Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam leczo z kiełbasą, dzięki duszonej cebuli na maśle uzyskujemy idealny i niepowtarzalny smak:)
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 112
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101307
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5828
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 112
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101307
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5828
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki i wrzucamy do garnka. Rozgrzewamy garnek i wytapiamy tłuszcz z kiełbasy, podsmażamy na własnym tłuszczu, kroimy cebulę i czosnek w kostkę następnie dorzucamy wraz z masłem do garnka w dalszym ciągu podsmażamy aż cebula zmięknie. Następnie wrzucamy resztę obranych i pokrojonych w kostkę warzyw, pomidory należy sparzyć i obrać ze skórki. Następnie dorzucamy wszystkie przyprawy oprócz natki którą zostawiamy na sam koniec gotowania. Całość gotujemy aż warzywa trochę zmiękną i dolewamy przecier pomidorowy, od tej chwili gotujemy leczo na wolny ogniu przez 40 minut, po tym czasie dorzucamy posiekaną natkę pietruszki i przepyszne leczo gotowe !!! Smacznego !!!