Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Leczo z parówkami"
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Paprykę podziel na cząstki. Ziemniaki zagotuj w osolonej wodzie, ostudź i pokrój w kostkę. Kawałki parówek podsmaż na rozgrzanej oliwie. W garnku zagotuj szklankę wody i sok z ananasa.
Wsyp pokrojoną papryczkę, przeciśnięty przez praskę czosnek i drobno pokrojony imbir, cukier oraz łyżeczkę soli. Całość gotuj na małym ogniu 10 minut. Następnie wlej sok z limonki i ocet.
Mieszając dodaj mąkę ziemniaczaną z wodą. Do sosu wrzuć warzywa i gotuj przez chwilę na małym ogniu, aż papryka będzie miękka.Źródło: Na żywo