Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Lekka granola"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Wszystkie poza suszonymi owocami wsyp do miski i wymieszaj.
Delikatnie sklejone syropem orzechy rozłóż na dużej blasze, wyłożonej papierem do pieczenia i równomiernie rozprowadź. Piecz 20-25 minut w piekarniku rozgrzanym do 175°C. W tym czasie należy je dwa razy pomieszać, aby się nie spaliły.
Ostudzone połącz z suszonymi owocami. Podawaj z mlekiem roślinnym i świeżymi owocami.Źródło: Kurier TV