Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i niesamowicie smaczny pomysł na sycący letni obiad dla całej rodziny. Tylko jedna blacha do pieczenia i kilka składników. Lekki posiłek pełen warzyw i białka!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19943
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1697
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19943
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1697
Składniki
Z papryk usuwamy gniazda nasienne i kroimy je w duże kawałki. Cebule kroimy w półplasterki. Parówki również kroimy na duże kawałki
Pokrojone warzywa przekładamy do dużej miski. Dodajemy pomidorki. Całość polewamy oliwą i doprawiamy szczyptą soli i pieprzu. Mieszamy.
W oddzielnej misce mieszamy fasolkę z oliwą i szczyptą soli i pieprzu.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy fasolkę, parówki i resztę warzyw. Pieczemy przez 15 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Potrawę wyciągamy z pieca. Łyżką robimy sześć zagłębień, do których wbijamy jajka. Pieczemy jeszcze 15 minut. Smacznego!