Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1655
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1582
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1655
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1582
Składniki
Szynkę wieprzową kroimy na umiarkowanie drobne kawałki, obtaczamy w mące, przesmażamy na oleju. Dolewamy wody proporcjonalnie do ilości mięsa w celu uzyskania sosu. Dodajemy liść, ziele, sól itd. i gotujemy aż mięso zrobi się miękkie. Otrzymamy gulasz w dość delikatnej wersji. Smacznego :) / możemy podać jak na zdjęciu, z surówką z kapusty kiszonej i ziemniakami /