Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 41
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 41
Składniki
Szynkę wieprzową kroimy na umiarkowanie drobne kawałki, obtaczamy w mące, przesmażamy na oleju. Dolewamy wody proporcjonalnie do ilości mięsa w celu uzyskania sosu. Dodajemy liść, ziele, sól itd. i gotujemy aż mięso zrobi się miękkie. Otrzymamy gulasz w dość delikatnej wersji. Smacznego :) / możemy podać jak na zdjęciu, z surówką z kapusty kiszonej i ziemniakami /