Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1850
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14559
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19622
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1850
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14559
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19622
Składniki
Szynkę wieprzową kroimy na umiarkowanie drobne kawałki, obtaczamy w mące, przesmażamy na oleju. Dolewamy wody proporcjonalnie do ilości mięsa w celu uzyskania sosu. Dodajemy liść, ziele, sól itd. i gotujemy aż mięso zrobi się miękkie. Otrzymamy gulasz w dość delikatnej wersji. Smacznego :) / możemy podać jak na zdjęciu, z surówką z kapusty kiszonej i ziemniakami /