Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na obiad na fileta z indyka w sosie limonkowym z chili
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 145
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4334
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11759
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6721
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5562
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13842
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 145
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4334
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11759
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6721
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5562
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13842
Składniki
Filety włożyć do miski, dodać musztardę, wyciśnięty sok z limonki, pokrojoną papryczkę chili, doprawić solą, pieprzem i papryką słodką i ostrą, wymieszać, przykryć folią spożywczą i odstawić na ok 30min (lub dłużej) do lodówki. Na patelni rozgrzać masło i przełożyć na nią filety wraz z całą marynatą. Smażyć z obu stron co jakiś czas przewracając. Smacznego