Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1337
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 39
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12195
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1337
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 39
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12195
Składniki
Mięso pokroic w plastry o grubości ok. 8 mm. Posolic, obsypac mąką i zezłocic na oleju. Przełożyc do ugotowanego bulionu z przyprawami..
Cebulę pokroic w drobną kostkę i zeszklic na maśle. Dodac do mięsa. Dusic na wolnym ogniu. Pod koniec zagęścic sos zasmażką. Podawac z ziemniaczkami lub ryżem. Smacznego.