Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7618
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2710
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7618
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2710
Składniki
Mięso pokroic w plastry o grubości ok. 8 mm. Posolic, obsypac mąką i zezłocic na oleju. Przełożyc do ugotowanego bulionu z przyprawami..
Cebulę pokroic w drobną kostkę i zeszklic na maśle. Dodac do mięsa. Dusic na wolnym ogniu. Pod koniec zagęścic sos zasmażką. Podawac z ziemniaczkami lub ryżem. Smacznego.