Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2852
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6475
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2852
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6475
Składniki
Mięso pokroic w plastry o grubości ok. 8 mm. Posolic, obsypac mąką i zezłocic na oleju. Przełożyc do ugotowanego bulionu z przyprawami..
Cebulę pokroic w drobną kostkę i zeszklic na maśle. Dodac do mięsa. Dusic na wolnym ogniu. Pod koniec zagęścic sos zasmażką. Podawac z ziemniaczkami lub ryżem. Smacznego.