Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15100
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15100
Składniki
Mięso pokroic w plastry o grubości ok. 8 mm. Posolic, obsypac mąką i zezłocic na oleju. Przełożyc do ugotowanego bulionu z przyprawami..
Cebulę pokroic w drobną kostkę i zeszklic na maśle. Dodac do mięsa. Dusic na wolnym ogniu. Pod koniec zagęścic sos zasmażką. Podawac z ziemniaczkami lub ryżem. Smacznego.