Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Mięso pokroic w plastry o grubości ok. 8 mm. Posolic, obsypac mąką i zezłocic na oleju. Przełożyc do ugotowanego bulionu z przyprawami..
Cebulę pokroic w drobną kostkę i zeszklic na maśle. Dodac do mięsa. Dusic na wolnym ogniu. Pod koniec zagęścic sos zasmażką. Podawac z ziemniaczkami lub ryżem. Smacznego.