Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś na salsie cukiniowej"
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 32
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 284
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 61
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 32
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 284
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 61
Składniki
Cukinię umyć, pokroić w półplasterki. Szparagi oczyścić, przekroić na połówki. Rozgrzać łyżkę oliwy, smażyć cukinię i szparagi kilka minut, zdjąć, ostudzić.
Dymkę obrać, razem z pomidorami pokroić w drobną kostkę, wymieszać z cukinią i szparagami, skropić sokiem z cytryny, dodać 2 łyżki oliwy, sól, pieprz, posiekaną kolendrę.
Łososia usmażyć na łyżce oliwy, przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ułożyć na salsie warzywnej, skropić pozostałą oliwą i cytryną.
ok. 20 minutŹródło: Twoje Imperium