Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś na salsie cukiniowej"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 135
Składniki
Cukinię umyć, pokroić w półplasterki. Szparagi oczyścić, przekroić na połówki. Rozgrzać łyżkę oliwy, smażyć cukinię i szparagi kilka minut, zdjąć, ostudzić.
Dymkę obrać, razem z pomidorami pokroić w drobną kostkę, wymieszać z cukinią i szparagami, skropić sokiem z cytryny, dodać 2 łyżki oliwy, sól, pieprz, posiekaną kolendrę.
Łososia usmażyć na łyżce oliwy, przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ułożyć na salsie warzywnej, skropić pozostałą oliwą i cytryną.
ok. 20 minutŹródło: Twoje Imperium