Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z udziałem ulubionej rybki.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2245
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3314
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1365
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2115
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2245
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3314
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1365
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2115
Składniki
Łososia krótko płuczemy, pozbawiamy go łusek, osuszamy w ręczniku papierowym. Solimy, skrapiamy lekko sokiem z cytryny, posypujemy pieprzem cytrynowym i przyprawą, odstawiamy na pół godz do lodówki. Po wyjęciu smarujemy glazurą z połączenia miodu i płynnego masła, obkładamy plastrami pomarańczy i pomidora, wstawiamy do kombiwara na 30 minut, temp ok 170stopni. W trakcie pieczenia gotujemy ziemniaczki. Obiad gotowy :)