Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z udziałem ulubionej rybki.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6308
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 466
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6308
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 466
Składniki
Łososia krótko płuczemy, pozbawiamy go łusek, osuszamy w ręczniku papierowym. Solimy, skrapiamy lekko sokiem z cytryny, posypujemy pieprzem cytrynowym i przyprawą, odstawiamy na pół godz do lodówki. Po wyjęciu smarujemy glazurą z połączenia miodu i płynnego masła, obkładamy plastrami pomarańczy i pomidora, wstawiamy do kombiwara na 30 minut, temp ok 170stopni. W trakcie pieczenia gotujemy ziemniaczki. Obiad gotowy :)