Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z udziałem ulubionej rybki.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 702
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36413
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1259
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 702
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36413
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1259
Składniki
Łososia krótko płuczemy, pozbawiamy go łusek, osuszamy w ręczniku papierowym. Solimy, skrapiamy lekko sokiem z cytryny, posypujemy pieprzem cytrynowym i przyprawą, odstawiamy na pół godz do lodówki. Po wyjęciu smarujemy glazurą z połączenia miodu i płynnego masła, obkładamy plastrami pomarańczy i pomidora, wstawiamy do kombiwara na 30 minut, temp ok 170stopni. W trakcie pieczenia gotujemy ziemniaczki. Obiad gotowy :)