Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z udziałem ulubionej rybki.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1091
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5645
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8754
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18107
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1091
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5645
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8754
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18107
Składniki
Łososia krótko płuczemy, pozbawiamy go łusek, osuszamy w ręczniku papierowym. Solimy, skrapiamy lekko sokiem z cytryny, posypujemy pieprzem cytrynowym i przyprawą, odstawiamy na pół godz do lodówki. Po wyjęciu smarujemy glazurą z połączenia miodu i płynnego masła, obkładamy plastrami pomarańczy i pomidora, wstawiamy do kombiwara na 30 minut, temp ok 170stopni. W trakcie pieczenia gotujemy ziemniaczki. Obiad gotowy :)