Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe i smaczne danie.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 172
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 172
Składniki
Rybę posolić, popieprzyć zostawić na chwilę. W tym czasie ugotować makaron w osolonej wodzie i ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Zamrożony (lub świeży) szpinak wrzucić do rondla i dodać masło, powoli mieszając gotować.
Rybę usmażyć na rozgrzanym oleju 5-7 min z każdej strony. Do szpinaku dodać fetę i przeciśnięty czosnek. Doprawić do smaku. Odcedzić makaron. Polać lub wymieszać z sosem szpinakowym. Podawać z rybą. SMACZNEGO!