Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe i smaczne danie.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 216
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 112
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 349
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1497
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 216
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 112
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 349
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1497
Składniki
Rybę posolić, popieprzyć zostawić na chwilę. W tym czasie ugotować makaron w osolonej wodzie i ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Zamrożony (lub świeży) szpinak wrzucić do rondla i dodać masło, powoli mieszając gotować.
Rybę usmażyć na rozgrzanym oleju 5-7 min z każdej strony. Do szpinaku dodać fetę i przeciśnięty czosnek. Doprawić do smaku. Odcedzić makaron. Polać lub wymieszać z sosem szpinakowym. Podawać z rybą. SMACZNEGO!