Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe i smaczne danie.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19379
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13103
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232216
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19379
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13103
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232216
Składniki
Rybę posolić, popieprzyć zostawić na chwilę. W tym czasie ugotować makaron w osolonej wodzie i ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Zamrożony (lub świeży) szpinak wrzucić do rondla i dodać masło, powoli mieszając gotować.
Rybę usmażyć na rozgrzanym oleju 5-7 min z każdej strony. Do szpinaku dodać fetę i przeciśnięty czosnek. Doprawić do smaku. Odcedzić makaron. Polać lub wymieszać z sosem szpinakowym. Podawać z rybą. SMACZNEGO!