Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe i smaczne danie.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2253
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2223
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 699
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 999
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1096
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2253
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2223
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 699
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 999
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1096
Składniki
Rybę posolić, popieprzyć zostawić na chwilę. W tym czasie ugotować makaron w osolonej wodzie i ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Zamrożony (lub świeży) szpinak wrzucić do rondla i dodać masło, powoli mieszając gotować.
Rybę usmażyć na rozgrzanym oleju 5-7 min z każdej strony. Do szpinaku dodać fetę i przeciśnięty czosnek. Doprawić do smaku. Odcedzić makaron. Polać lub wymieszać z sosem szpinakowym. Podawać z rybą. SMACZNEGO!