Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pikantnego łososia.
Patelnia, szpatułka, naczynie
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 502
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 182
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 180
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 502
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 182
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 180
Składniki
Porcje łososia obtaczamy w przyprawie kajeńskiej, pieprzu oraz soku z cytryny. Solimy do smaku.
Rozgrzewamy masło na patelni. Kładziemy łososia i smażymy od strony skóry do momentu aż do połowy będzie widać zmianę koloru-3 minuty na średnim ogniu.
Odwracamy na drugą stronę i smażymy 2 minuty.
Podajemy z ryżem lub ziemniakami.