Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pikantnego łososia.
Patelnia, szpatułka, naczynie
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9540
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3105
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6611
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9540
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3105
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6611
Składniki
Porcje łososia obtaczamy w przyprawie kajeńskiej, pieprzu oraz soku z cytryny. Solimy do smaku.
Rozgrzewamy masło na patelni. Kładziemy łososia i smażymy od strony skóry do momentu aż do połowy będzie widać zmianę koloru-3 minuty na średnim ogniu.
Odwracamy na drugą stronę i smażymy 2 minuty.
Podajemy z ryżem lub ziemniakami.