Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
było pysznie i do tego spora dawka cennych składników odżywczych
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3511
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34196
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1423
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113630
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3511
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34196
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1423
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113630
Składniki
1. rybę umyć, posolić i lekko skropić sokiem z cytryny, 2. rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulę, potem czosnek, nastepnie dodać pokrojone pomidorki i na koniec szpinak, posolić, dusić aż szpinak będzie miękkie, do śmietany dodać 2 łyżki gorącej wody, rozrobić, wlać do warzyw, wymieszać, 3. rozgrzać olej, włożyć rybę, smażyć po ok 3 min z jednej i drugiej strony, przełożyć do sosu, dusić ok 5 min, podawać z ryżem, smacznego