Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
było pysznie i do tego spora dawka cennych składników odżywczych
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
1. rybę umyć, posolić i lekko skropić sokiem z cytryny, 2. rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulę, potem czosnek, nastepnie dodać pokrojone pomidorki i na koniec szpinak, posolić, dusić aż szpinak będzie miękkie, do śmietany dodać 2 łyżki gorącej wody, rozrobić, wlać do warzyw, wymieszać, 3. rozgrzać olej, włożyć rybę, smażyć po ok 3 min z jednej i drugiej strony, przełożyć do sosu, dusić ok 5 min, podawać z ryżem, smacznego