Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
było pysznie i do tego spora dawka cennych składników odżywczych
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10895
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4858
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 982
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9344
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10895
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4858
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 982
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9344
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Składniki
1. rybę umyć, posolić i lekko skropić sokiem z cytryny, 2. rozgrzać olej, wrzucić posiekaną cebulę, potem czosnek, nastepnie dodać pokrojone pomidorki i na koniec szpinak, posolić, dusić aż szpinak będzie miękkie, do śmietany dodać 2 łyżki gorącej wody, rozrobić, wlać do warzyw, wymieszać, 3. rozgrzać olej, włożyć rybę, smażyć po ok 3 min z jednej i drugiej strony, przełożyć do sosu, dusić ok 5 min, podawać z ryżem, smacznego