Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łososia nie trzeba reklamować:)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17593
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4353
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8955
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17593
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4353
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8955
Składniki
Dzwonka łososia skrapiamy sokiem z cytryny, nacieramy solą i posypujemy pieprzem. Smażymy na patelni grillowej spryskanej oliwą
Masełko - wszystkie składniki mieszamy ze sobą - masło, imbir, skórkę z cytryny, szczypiorek, sól i pieprz do smaku.
Łososia podajemy z plastrem cytryny i na to plastry masełka, które roztopi się i nada smak niebiański:)