Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden składnik jest sekretem tego przepisu. Dzięki niemu potrawa będzie zdrowsza i zyska wyborny maślano-orzechowy smak.
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 212
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 120
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27929
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 212
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 120
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27929
Składniki
Oczyszczamy i kroimy łososia w odpowiadające nam wielkością kawałki. Filety rybne solimy, posypujemy cytrynowym pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Odstawiamy na ok. 30 minut. Następnie rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego na patelni i obtoczone w mące kawałki fileta kładziemy skórą do dołu. Obsmażamy krótko z obu stron na rumiany kolor. Zdejmujemy rybę i gorącą podajemy z ulubionymi dodatkami.