Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden składnik jest sekretem tego przepisu. Dzięki niemu potrawa będzie zdrowsza i zyska wyborny maślano-orzechowy smak.
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 45
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 332
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 30638
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9064
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 773
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 45
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 332
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 30638
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9064
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 773
Składniki
Oczyszczamy i kroimy łososia w odpowiadające nam wielkością kawałki. Filety rybne solimy, posypujemy cytrynowym pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Odstawiamy na ok. 30 minut. Następnie rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego na patelni i obtoczone w mące kawałki fileta kładziemy skórą do dołu. Obsmażamy krótko z obu stron na rumiany kolor. Zdejmujemy rybę i gorącą podajemy z ulubionymi dodatkami.