Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden składnik jest sekretem tego przepisu. Dzięki niemu potrawa będzie zdrowsza i zyska wyborny maślano-orzechowy smak.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1072
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1510
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1072
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1510
Składniki
Oczyszczamy i kroimy łososia w odpowiadające nam wielkością kawałki. Filety rybne solimy, posypujemy cytrynowym pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Odstawiamy na ok. 30 minut. Następnie rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego na patelni i obtoczone w mące kawałki fileta kładziemy skórą do dołu. Obsmażamy krótko z obu stron na rumiany kolor. Zdejmujemy rybę i gorącą podajemy z ulubionymi dodatkami.