Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden składnik jest sekretem tego przepisu. Dzięki niemu potrawa będzie zdrowsza i zyska wyborny maślano-orzechowy smak.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16250
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4988
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16250
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4988
Składniki
Oczyszczamy i kroimy łososia w odpowiadające nam wielkością kawałki. Filety rybne solimy, posypujemy cytrynowym pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Odstawiamy na ok. 30 minut. Następnie rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego na patelni i obtoczone w mące kawałki fileta kładziemy skórą do dołu. Obsmażamy krótko z obu stron na rumiany kolor. Zdejmujemy rybę i gorącą podajemy z ulubionymi dodatkami.