Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli potrzebujesz prostego przepisu na łatwy do przygotowania obiad z rybą, który zachwyci Twoją rodzinę, to ten przepis jest dla Ciebie. Ta smaczna ryba to wspaniałe źródło białka, możesz delektować się nią zarówno w dzień przygotowania, jak i na drugi dzień, będzie ona bardzo smaczna nawet jedzona na zimno.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2134
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 380
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 798
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17270
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2134
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 380
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 798
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17270
Składniki
Umieść łososia na dnie naczynia żaroodpornego, skropić sokiem z cytryny i doprawić solą oraz pieprzem do smaku.
W osobnej miseczce wymieszać majonez, posiekany koperek oraz starty czosnek.
Tak przygotowanym sosem posmarować łososia z wierzchu.
Następnie naczynie żaroodporne przykryć papierem do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, w 180 st. C, funkcja piekarnika góra-dół, przez około 15-20 minut. Czas pieczenia zależeć będzie od grubości ryby.
Rybę podawać z ulubionymi dodatkami, u mnie podana została z ryżem i sałatą. Smacznego!