Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, zdrowy i sycący obiad, całość zajmie nie więcej niż 40 minut.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5841
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 48
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5841
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 48
Składniki
Łosoś skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Przygotować szpinak. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić zamrożony szpinak, chwilę czekać aż zmięknie, dodać kawałki sera pleśniowego, kawałki pomidorów suszonych, skropić sokiem z cytryny, dodać przeciśnięty czosnek i śmietanę, doprawić solą i pieprzem. Całość wymieszać i chwilę smażyć. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, na górę położyć łososia i półplasterki cytryny. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni najlepiej z funkcją grilla przez max 15 minut. SMACZNEGO!!!