Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, zdrowy i sycący obiad, całość zajmie nie więcej niż 40 minut.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25632
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2615
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1290
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25632
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2615
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1290
Składniki
Łosoś skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Przygotować szpinak. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić zamrożony szpinak, chwilę czekać aż zmięknie, dodać kawałki sera pleśniowego, kawałki pomidorów suszonych, skropić sokiem z cytryny, dodać przeciśnięty czosnek i śmietanę, doprawić solą i pieprzem. Całość wymieszać i chwilę smażyć. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, na górę położyć łososia i półplasterki cytryny. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni najlepiej z funkcją grilla przez max 15 minut. SMACZNEGO!!!