Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, zdrowy i sycący obiad, całość zajmie nie więcej niż 40 minut.
Polecam, pychota.
Odsłon: 710
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4953
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 884
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 293
Polecam, pychota.
Odsłon: 710
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4953
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 884
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 293
Składniki
Łosoś skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Przygotować szpinak. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić zamrożony szpinak, chwilę czekać aż zmięknie, dodać kawałki sera pleśniowego, kawałki pomidorów suszonych, skropić sokiem z cytryny, dodać przeciśnięty czosnek i śmietanę, doprawić solą i pieprzem. Całość wymieszać i chwilę smażyć. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, na górę położyć łososia i półplasterki cytryny. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni najlepiej z funkcją grilla przez max 15 minut. SMACZNEGO!!!