Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, zdrowy i sycący obiad, całość zajmie nie więcej niż 40 minut.
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1841
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70154
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24951
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 135
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 91
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1841
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70154
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24951
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 135
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 91
Składniki
Łosoś skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Przygotować szpinak. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić zamrożony szpinak, chwilę czekać aż zmięknie, dodać kawałki sera pleśniowego, kawałki pomidorów suszonych, skropić sokiem z cytryny, dodać przeciśnięty czosnek i śmietanę, doprawić solą i pieprzem. Całość wymieszać i chwilę smażyć. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, na górę położyć łososia i półplasterki cytryny. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni najlepiej z funkcją grilla przez max 15 minut. SMACZNEGO!!!