Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1615
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1615
Składniki
Przygotowujemy łososia. Wykładamy go na talerzyk, oprószamy solą, pieprzem ,chili , polewamy sokiem z cytryny. Zostawiamy go na ok. 15-20 minut.
Grzyby namaczamy w zimnej wodzie, następnie odsączamy i drobno kroimy. Na rozgrzanej patelni rozpuszczamy masło, dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebulkę oraz grzyby. Następnie dodajemy ugotowany wcześniej ryż, sos sojowy oraz przyprawy do smaku - wszystko dokładnie mieszamy. Pod koniec wlewamy ok. 3 duże łyżki śmietanki jeszcze raz mieszamy.
Łososia zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy przez ok. 15-20 minut.
Wszystkie składniki wykładamy na talerz i gotowe;) Smacznego:)!