Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe danie. Łosoś zawiera mnóstwo ważnych dla naszego mózgu składników odżywczych, nie mówiąc o szpinaku. Każda mama powinna uraczyć swoje dziecko takim posiłkiem:)))
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 151
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 269
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 30
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 151
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 269
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 30
Składniki
Przyrządzanie: Łososia posiekać. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Rybę wymieszać z cebulą i posiekanym koprem. Szpinak rozmrozić, odcisnąć. Jajka umyć, oddzielić białka od żółtek. Białka ubić z solą. Żółtka zmiksować ze szpinakiem, połączyć z pianą z białek. Na patelni rozgrzać masło. Kolejno usmażyć cztery omlety. Każdy omlet posmarować twarożkiem przyprawionym solą i pieprzem oraz masą łososiową. Zwinąć roladki i ostudzić. Omlety podawać pokrojone w plastry, np. z pomidorami.