Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe danie. Łosoś zawiera mnóstwo ważnych dla naszego mózgu składników odżywczych, nie mówiąc o szpinaku. Każda mama powinna uraczyć swoje dziecko takim posiłkiem:)))
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 12
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 28
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 304
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2527
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 44
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 12
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 28
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 304
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2527
Składniki
Przyrządzanie: Łososia posiekać. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Rybę wymieszać z cebulą i posiekanym koprem. Szpinak rozmrozić, odcisnąć. Jajka umyć, oddzielić białka od żółtek. Białka ubić z solą. Żółtka zmiksować ze szpinakiem, połączyć z pianą z białek. Na patelni rozgrzać masło. Kolejno usmażyć cztery omlety. Każdy omlet posmarować twarożkiem przyprawionym solą i pieprzem oraz masą łososiową. Zwinąć roladki i ostudzić. Omlety podawać pokrojone w plastry, np. z pomidorami.