Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moda na zabieranie lunchoxu do pracy z każdym dniem się rozwija. Sama od dłuższego czasu zabieram pudełka do pracy.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Składniki
Na rozgrzanej patelni na maśle obsmażyć oczyszczone i umyte kurki, dodać pokrojoną w piórka szalotkę, czosnek. Całość doprawić do smaku sola i pieprzem. Pod koniec smażenia dodać ugotowany makaron szpinakowy, wymieszać.