Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystając z tygodnia włoskiego, natknęliśmy się na ten przepyszny makaron. Postanowiliśmy więc, wziąć go w obroty. Musimy przyznać, że wyszło bardzo smacznie.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1239
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457859
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1489
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 602
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1239
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457859
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1489
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 602
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu, odcedzamy. Oliwę, obranego ze skórki pomidora (bez pestek), orzechy, oliwę, bazylię, natkę miksujemy na gładką „papkę”. Makaron razem z pesto przekładamy do garnka, chwilę razem podgrzewamy (cały czas mieszając), zestawiamy z ognia. Posiekaną bazylię dodajemy do makaronu, ponownie mieszamy. Przekładamy na talerze i posypujemy startym parmezanem.