Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystając z tygodnia włoskiego, natknęliśmy się na ten przepyszny makaron. Postanowiliśmy więc, wziąć go w obroty. Musimy przyznać, że wyszło bardzo smacznie.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 374
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2246
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 999
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 374
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2246
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 999
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu, odcedzamy. Oliwę, obranego ze skórki pomidora (bez pestek), orzechy, oliwę, bazylię, natkę miksujemy na gładką „papkę”. Makaron razem z pesto przekładamy do garnka, chwilę razem podgrzewamy (cały czas mieszając), zestawiamy z ognia. Posiekaną bazylię dodajemy do makaronu, ponownie mieszamy. Przekładamy na talerze i posypujemy startym parmezanem.