Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystając z tygodnia włoskiego, natknęliśmy się na ten przepyszny makaron. Postanowiliśmy więc, wziąć go w obroty. Musimy przyznać, że wyszło bardzo smacznie.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5166
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5166
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu, odcedzamy. Oliwę, obranego ze skórki pomidora (bez pestek), orzechy, oliwę, bazylię, natkę miksujemy na gładką „papkę”. Makaron razem z pesto przekładamy do garnka, chwilę razem podgrzewamy (cały czas mieszając), zestawiamy z ognia. Posiekaną bazylię dodajemy do makaronu, ponownie mieszamy. Przekładamy na talerze i posypujemy startym parmezanem.