Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cudnie sprężyste i mięsiste rurki maccheroni smakują wybornie prawie ze wszystkimi dodatkami,są sredniogrube i delikatne w smaku,w zestawie z mozzarellą,świeżymi ziołami i pomidorkami smakują bosko;-) i na ciepło i na zimno ;-)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1321523
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 216
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 118
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1321523
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 216
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 118
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 101
Składniki
maccheroni gotujemy al dente dodając oliwę i sól pomidorki kroimy na pół,mozzarellę na kawałki średniej wielkości świeże zioła siekamy delikatnie
na talerzu układamy porcje makaronu,dodajemy mozzarellę,pomidorki,oprószamy solą i pieprzem ,dodajemy oliwę z oliwek ( taką ilość jak lubimy ), wszystko posypujemy świeżymi ziołami
taki zestaw smakuje też wybornie na zimno w wersji tzw.sałaty albo szybkiej i zdrowej przekąski do pracy ;-) Smacznego ;-)