Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cudnie sprężyste i mięsiste rurki maccheroni smakują wybornie prawie ze wszystkimi dodatkami,są sredniogrube i delikatne w smaku,w zestawie z mozzarellą,świeżymi ziołami i pomidorkami smakują bosko;-) i na ciepło i na zimno ;-)
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21592
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 156
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 289
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21592
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 156
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 289
Składniki
maccheroni gotujemy al dente dodając oliwę i sól pomidorki kroimy na pół,mozzarellę na kawałki średniej wielkości świeże zioła siekamy delikatnie
na talerzu układamy porcje makaronu,dodajemy mozzarellę,pomidorki,oprószamy solą i pieprzem ,dodajemy oliwę z oliwek ( taką ilość jak lubimy ), wszystko posypujemy świeżymi ziołami
taki zestaw smakuje też wybornie na zimno w wersji tzw.sałaty albo szybkiej i zdrowej przekąski do pracy ;-) Smacznego ;-)