Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cudnie sprężyste i mięsiste rurki maccheroni smakują wybornie prawie ze wszystkimi dodatkami,są sredniogrube i delikatne w smaku,w zestawie z mozzarellą,świeżymi ziołami i pomidorkami smakują bosko;-) i na ciepło i na zimno ;-)
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 119
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28820
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 303
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 119
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28820
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 303
Składniki
maccheroni gotujemy al dente dodając oliwę i sól pomidorki kroimy na pół,mozzarellę na kawałki średniej wielkości świeże zioła siekamy delikatnie
na talerzu układamy porcje makaronu,dodajemy mozzarellę,pomidorki,oprószamy solą i pieprzem ,dodajemy oliwę z oliwek ( taką ilość jak lubimy ), wszystko posypujemy świeżymi ziołami
taki zestaw smakuje też wybornie na zimno w wersji tzw.sałaty albo szybkiej i zdrowej przekąski do pracy ;-) Smacznego ;-)