Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti na które każdy się skusi, każdemu zasmakuje. To nie prawda, że od makaronu się tyje. Patrząc na Włochów, którzy jedzą makaron a przecież wyglądają cudownie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1146
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1738
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5847
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1146
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1738
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5847
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, dzielimy na mniejsze kawałki i mielimy w maszynce do mielenia mięsa. 2. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. 3. Czosnek obieramy, drobno kroimy i smażymy na rozgrzanej oliwie. Do czosnku wsypujemy oregano. 4. Następnie dodajemy mięso, solimy i wlewamy tabasco. Mieszając mięso smażymy 10 minut.
5. Po tym czasie wlewamy passatę, ketchup oraz jedną łyżkę wazową wody z makaronu.
6. Na koniec sos mięsny łączymy z makaronem, wierzch posypujemy płatkami sera parmezan.
7. Gotowe. 8. Smacznego.