Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti na które każdy się skusi, każdemu zasmakuje. To nie prawda, że od makaronu się tyje. Patrząc na Włochów, którzy jedzą makaron a przecież wyglądają cudownie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, dzielimy na mniejsze kawałki i mielimy w maszynce do mielenia mięsa. 2. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. 3. Czosnek obieramy, drobno kroimy i smażymy na rozgrzanej oliwie. Do czosnku wsypujemy oregano. 4. Następnie dodajemy mięso, solimy i wlewamy tabasco. Mieszając mięso smażymy 10 minut.
5. Po tym czasie wlewamy passatę, ketchup oraz jedną łyżkę wazową wody z makaronu.
6. Na koniec sos mięsny łączymy z makaronem, wierzch posypujemy płatkami sera parmezan.
7. Gotowe. 8. Smacznego.