Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co ugotować to danie zrobisz w kilka minut i jest bardzo dobre.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie.
Czosnek obieramy i drobno kroimy. Podsmażamy na tłuszczu na patelni.
Ugotowany makaron cedzimy i dodajemy na patelnie do czosnku.
Dodajemy jajka, przecier, ser żółty cały czas mieszamy, aż ser się roztopi.
Przyprawiamy solą i pieprzem. SMACZNEGO!