Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie dla lubiących ciekawe smaki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Makaron ugotować. Na oliwie podsmażyć czosnek pokrojony w drobną kosteczkę. Do niego dodać pesto i pokrojone w grubsze plasterki jabłuszka kaparowe. Do sosu dodać śmietanę i całość doprowadzić do wrzenia. Dodać makaron. Całość wymieszać i doprawić do smaku jeżeli jest taka potrzeba. Ja właściwie nie doprawiam, bo pesto i jabłuszka k. maja bardzo intensywny i fajny smak. Po wyłożeniu na talerz polecam dodać do makaronu pomidora pokrojonego w ósemki lub ćwiartki, nada daniu smaku i koloru. Smacznego.