Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie dla lubiących ciekawe smaki.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19253
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13041
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1687
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232126
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19253
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13041
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1687
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232126
Składniki
Makaron ugotować. Na oliwie podsmażyć czosnek pokrojony w drobną kosteczkę. Do niego dodać pesto i pokrojone w grubsze plasterki jabłuszka kaparowe. Do sosu dodać śmietanę i całość doprowadzić do wrzenia. Dodać makaron. Całość wymieszać i doprawić do smaku jeżeli jest taka potrzeba. Ja właściwie nie doprawiam, bo pesto i jabłuszka k. maja bardzo intensywny i fajny smak. Po wyłożeniu na talerz polecam dodać do makaronu pomidora pokrojonego w ósemki lub ćwiartki, nada daniu smaku i koloru. Smacznego.