Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Ugotować makaron na aldente,.pomidory pokroić drobno w kosteczke, następnie czosnek posiekać drobniutko.
Wrzycamy do garnka mieszanke warzywną z wszytkim rosołu wlewamy wywar dajemy tam czosnek posiekany i jak się zagotuje dajemy koncetrat musi smakować pomidorowym wywarem.zagęszczamy mąkąrzeby nie było za rzadke dajemy makaron doprawiamy warzywkiem i pieprzem i ziołami po prawansalsku i troszkebazyli.
.................