Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja kolejna propozycja dla makaroniarzy.
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 37
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 229
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 35
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 16
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1127
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 37
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 229
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 35
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 16
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1127
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu, ja gotuję 15 min żeby był miękki, ale dente jest za twardy, my nie lubimy w tym przypadku.
Na patelni dusimy pokrojony czosnek i szpinak. Potem dodajemy pokrojonego w paski łososia i znowu chwilę dusimy.
Następnie przyprawiamy solą i pieprzem, mieszamy i dodajemy pesto, mleko i roztrzepane jajko. Wszystko mieszamy żeby uzyskać gładki sos, a żeby nam się nie zważyło.
Ugotowany makaron dodajemy do sosu, chwilę mieszamy i smażymy bez przykrycia. Gotowe.