Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja kolejna propozycja dla makaroniarzy.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 931
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1882
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6449
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 931
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1882
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6449
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu, ja gotuję 15 min żeby był miękki, ale dente jest za twardy, my nie lubimy w tym przypadku.
Na patelni dusimy pokrojony czosnek i szpinak. Potem dodajemy pokrojonego w paski łososia i znowu chwilę dusimy.
Następnie przyprawiamy solą i pieprzem, mieszamy i dodajemy pesto, mleko i roztrzepane jajko. Wszystko mieszamy żeby uzyskać gładki sos, a żeby nam się nie zważyło.
Ugotowany makaron dodajemy do sosu, chwilę mieszamy i smażymy bez przykrycia. Gotowe.