Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja kolejna propozycja dla makaroniarzy.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13652
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41991
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5105
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45889
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13652
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41991
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5105
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45889
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu, ja gotuję 15 min żeby był miękki, ale dente jest za twardy, my nie lubimy w tym przypadku.
Na patelni dusimy pokrojony czosnek i szpinak. Potem dodajemy pokrojonego w paski łososia i znowu chwilę dusimy.
Następnie przyprawiamy solą i pieprzem, mieszamy i dodajemy pesto, mleko i roztrzepane jajko. Wszystko mieszamy żeby uzyskać gładki sos, a żeby nam się nie zważyło.
Ugotowany makaron dodajemy do sosu, chwilę mieszamy i smażymy bez przykrycia. Gotowe.