Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie danie.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 87
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 122
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 299
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 87
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 122
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 299
Składniki
Pierś kurczaka pokroić w niedużą kostkę , posypać przyprawą chińską i obsmażyć na złoty kolor.
Do mięsa dodać nie rozmrożone warzywa i dusić pod przykryciem ok.10 minut /warzywa powinny być chrupiące/. Następnie dodać sos i jeszcze chwilę dusić mieszając.
W osobnym garnku zagotować wodę, wyłączyć gaz i włożyć makaron na 3 minuty. Przykryć. Następnie odcedzić i rozłożyć na talerze. Makaron polać potrawką z kurczaka i warzyw. SMACZNEGO!