Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten błyskawiczny obiad można przygotować kiedy zupełnie nie chce nam się gotować a to dlatego, że jego przygotowanie zajmuje kilkanaście minut. Stir-fry to krótko smażone warzywa podane z makaronem. Pysznie, szybko i zdrowo.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1397
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 379
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1397
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 379
Składniki
Brokuł, marchewkę i paprykę kroimy w słupki, por kroimy w plastry. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na patelni mocno rozgrzewamy olej, na dużym ogniu podsmażamy warzywa przez około 5-7 minut często mieszając. Po tym czasie dodajemy makaron, sos sojowy, smażymy jeszcze chwilę.
Przekładamy na talerz, posypujemy sezamem.