Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia - Włochy południowe.
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 368
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 259
Choinki z ciasta francuskiego to szybka i efektowna przekąska, którą przyrząd...
Odsłon: 3068
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 368
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 259
Choinki z ciasta francuskiego to szybka i efektowna przekąska, którą przyrząd...
Odsłon: 3068
Składniki
Zmiksowałem oliwki, anchois i tuńczyka. Zmniejszyłem obroty miksera, cienką strużką wlałem oliwę. Masę połączyłem z drobniutko pokrojoną papryką, bazylią masłową i sokiem z cytryny. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Wymieszałem z ugotowanym makaronem. Przykryłem, odstawiłem na 3 minuty.