Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cukinią smakuje wybornie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1738
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1797
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1738
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1797
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować al. dente w dużej ilości posolonej wody i odcedzić. W międzyczasie pokroić cukinię pokroić w grube wstążki i przysmażyć na oliwie z zmiażdżonym czosnkiem – smażyć około 10 minut. Dodać posiekaną bazylię, chili , skropić sokiem z cytryny, dodać śmietankę, przyprawić do smaku i posypać parmezanem. Ułożyć na przygotowanym makaronie i od razu podawać na ciepło.