Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cukinią smakuje wybornie.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10757
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3429
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2454
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10757
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3429
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2454
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować al. dente w dużej ilości posolonej wody i odcedzić. W międzyczasie pokroić cukinię pokroić w grube wstążki i przysmażyć na oliwie z zmiażdżonym czosnkiem – smażyć około 10 minut. Dodać posiekaną bazylię, chili , skropić sokiem z cytryny, dodać śmietankę, przyprawić do smaku i posypać parmezanem. Ułożyć na przygotowanym makaronie i od razu podawać na ciepło.