Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cukinią smakuje wybornie.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4530
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26337
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1595
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4530
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26337
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1595
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować al. dente w dużej ilości posolonej wody i odcedzić. W międzyczasie pokroić cukinię pokroić w grube wstążki i przysmażyć na oliwie z zmiażdżonym czosnkiem – smażyć około 10 minut. Dodać posiekaną bazylię, chili , skropić sokiem z cytryny, dodać śmietankę, przyprawić do smaku i posypać parmezanem. Ułożyć na przygotowanym makaronie i od razu podawać na ciepło.