Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj robimy makaron w letnich warzywach. Ma być on odżywczy dla naszego organizmu. Danie typowe dla wegetarian, lub ludzie, którzy lubią robić sobie bezmięsne dni.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12156
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1363
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12841
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4570
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12156
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1363
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12841
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4570
Składniki
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotuj fasolę przez 4-6 minut, aż zmięknie. Starannie odcedź. Ugotuj makaron al dente w dużym garnku osolonej, wrzącej wody. Odcedź i przełóż do dużej miski z 2 łyżkami oliwy. Dokładnie wymieszaj. Dodaj czosnek, fasolę, seler, pomidory, cukinię, paprykę, rukolę, pozostałą oliwę i ocet. Dopraw solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj. Podawaj natychmiast.