Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj robimy makaron w letnich warzywach. Ma być on odżywczy dla naszego organizmu. Danie typowe dla wegetarian, lub ludzie, którzy lubią robić sobie bezmięsne dni.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3150
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 149
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 76
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3150
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 149
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 76
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71
Składniki
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotuj fasolę przez 4-6 minut, aż zmięknie. Starannie odcedź. Ugotuj makaron al dente w dużym garnku osolonej, wrzącej wody. Odcedź i przełóż do dużej miski z 2 łyżkami oliwy. Dokładnie wymieszaj. Dodaj czosnek, fasolę, seler, pomidory, cukinię, paprykę, rukolę, pozostałą oliwę i ocet. Dopraw solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj. Podawaj natychmiast.