Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj robimy makaron w letnich warzywach. Ma być on odżywczy dla naszego organizmu. Danie typowe dla wegetarian, lub ludzie, którzy lubią robić sobie bezmięsne dni.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101523
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1977
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5833
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5839
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101523
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1977
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5833
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5839
Składniki
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotuj fasolę przez 4-6 minut, aż zmięknie. Starannie odcedź. Ugotuj makaron al dente w dużym garnku osolonej, wrzącej wody. Odcedź i przełóż do dużej miski z 2 łyżkami oliwy. Dokładnie wymieszaj. Dodaj czosnek, fasolę, seler, pomidory, cukinię, paprykę, rukolę, pozostałą oliwę i ocet. Dopraw solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj. Podawaj natychmiast.