Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj robimy makaron w letnich warzywach. Ma być on odżywczy dla naszego organizmu. Danie typowe dla wegetarian, lub ludzie, którzy lubią robić sobie bezmięsne dni.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23107
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1223
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104939
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23107
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1223
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104939
Składniki
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotuj fasolę przez 4-6 minut, aż zmięknie. Starannie odcedź. Ugotuj makaron al dente w dużym garnku osolonej, wrzącej wody. Odcedź i przełóż do dużej miski z 2 łyżkami oliwy. Dokładnie wymieszaj. Dodaj czosnek, fasolę, seler, pomidory, cukinię, paprykę, rukolę, pozostałą oliwę i ocet. Dopraw solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj. Podawaj natychmiast.