Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności na obiad.
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 184
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 107
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 184
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie: Ugotować makaron według opisu na opakowaniu. Na maśle podsmażyć pokrojoną cebulę, seler i marchewkę. Gdy warzywa będą miękkie, dodać mięso, rozprowadzić dokładnie widelcem. Smażyć powoli przez 15 minut, stale mieszając. Następnie dodać sok pomidorowy, wino, doprawić do smaku, przykryć i dusić na wolnym ogniu około godziny. Ugotowany makaron wyłożyć na talerze, polać sosem i możemy go podawać.