Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad z serem i makaronem.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326531
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16915
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326531
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16915
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Składniki
Pierś kroję w kostkę solę i pieprze. Olej podgrzewam wkładam pierś i podsmażam na złoty kolor. Wlewam śmietanę i ok. 50 ml. wody. Wkładam kostkę rosołową i serek topiony . Gotuje na wolnym ogniu ok. 20 minut.
Makaron gotuję na pół twardo i zlewam.
Pod koniec gotowania wsypuję potarty ser i makaron. Mieszam i gotuję jeszcze 2 minuty. Odstawiam na 10 minut , aby makaron przeszedł smakiem.