Do góry

Dania główne Przepis na:

Makaron z boczkiem i pieczarkami

Makaron z boczkiem i pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 591

Dodano:

Odsłon: 1442

Szybki obiadek

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Makaron z boczkiem i pieczarkami

Przygotowanie

  1. Makaron (u mnie łazanki) ugotować al dente. Pokrojoną cebulę i boczek podsmażyć na głębokiej patelni.

  2. Dodać umyte i pokrojone pieczarki. Poddusić, aż pieczarki zmiękną.

  3. Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek i śmietankę, zioła i przyprawy.

  4. W razie potrzeby zredukować sos. Wymieszać z makaronem i podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń