Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Makaron (u mnie łazanki) ugotować al dente. Pokrojoną cebulę i boczek podsmażyć na głębokiej patelni.
Dodać umyte i pokrojone pieczarki. Poddusić, aż pieczarki zmiękną.
Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek i śmietankę, zioła i przyprawy.
W razie potrzeby zredukować sos. Wymieszać z makaronem i podawać.