Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na botwinkę trwa, więc zapraszam na szybkie i smaczne danie :)
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 324
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 28570
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9010
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 751
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 324
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 28570
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9010
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 751
Składniki
Warzywa należy owinąć każde z osobna w folię aluminiową. Cukinię i kalarepę najlepiej pokroić wcześniej w krążki. Włożyć je do nagrzanego do 170* piekarnika. Piec około 15 minut. Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Upieczone warzywa należy wyjąc z folii. Buraczki i paprykę pokroić. Wszystko razem wymieszać, dodać do makaronu. Doprawić i polać oliwką. Smacznego.