Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na botwinkę trwa, więc zapraszam na szybkie i smaczne danie :)
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 287
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1500
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8938
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 287
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1500
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8938
Składniki
Warzywa należy owinąć każde z osobna w folię aluminiową. Cukinię i kalarepę najlepiej pokroić wcześniej w krążki. Włożyć je do nagrzanego do 170* piekarnika. Piec około 15 minut. Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Upieczone warzywa należy wyjąc z folii. Buraczki i paprykę pokroić. Wszystko razem wymieszać, dodać do makaronu. Doprawić i polać oliwką. Smacznego.