Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na botwinkę trwa, więc zapraszam na szybkie i smaczne danie :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 462
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9364
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13445
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2706
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 462
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9364
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13445
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2706
Składniki
Warzywa należy owinąć każde z osobna w folię aluminiową. Cukinię i kalarepę najlepiej pokroić wcześniej w krążki. Włożyć je do nagrzanego do 170* piekarnika. Piec około 15 minut. Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Upieczone warzywa należy wyjąc z folii. Buraczki i paprykę pokroić. Wszystko razem wymieszać, dodać do makaronu. Doprawić i polać oliwką. Smacznego.