Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na botwinkę trwa, więc zapraszam na szybkie i smaczne danie :)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15132
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15132
Składniki
Warzywa należy owinąć każde z osobna w folię aluminiową. Cukinię i kalarepę najlepiej pokroić wcześniej w krążki. Włożyć je do nagrzanego do 170* piekarnika. Piec około 15 minut. Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Upieczone warzywa należy wyjąc z folii. Buraczki i paprykę pokroić. Wszystko razem wymieszać, dodać do makaronu. Doprawić i polać oliwką. Smacznego.