Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na botwinkę trwa, więc zapraszam na szybkie i smaczne danie :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12546
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1419
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5725
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12546
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1419
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5725
Składniki
Warzywa należy owinąć każde z osobna w folię aluminiową. Cukinię i kalarepę najlepiej pokroić wcześniej w krążki. Włożyć je do nagrzanego do 170* piekarnika. Piec około 15 minut. Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Upieczone warzywa należy wyjąc z folii. Buraczki i paprykę pokroić. Wszystko razem wymieszać, dodać do makaronu. Doprawić i polać oliwką. Smacznego.