Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i sezonowo. Polecam
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7624
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 224
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2545
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7624
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 224
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2545
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Podsmaż na maśle do czasu aż się zeszkli. Do cebuli dodaj mięso. Smaż do czasu aż przestanie być surowe. (ok. 10 minut). Cukinie dokładnie umyj, pokrój w plastry. Pomidorki poprzekrawaj na pół. Warzywa dodaj do mięsa. Wlej przecier. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość duś ok. 15 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj słodką paprykę. Wymieszaj z makaronem. Przed podaniem posyp posiekaną bazylią.