Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla amatorów makaronu i truskawek
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 84
Dziś do pracy.
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 114
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15386
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 84
Dziś do pracy.
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 114
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15386
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Truskawki ugnieść z 2 łyżkami cukru,dodać śmietanę,wymieszać
Ugotować makaron w osolonej wodzie
Na patelni rozgrzać masło z 2 łyżkami cukru,dodać makaron,oprószyć go cynamonem i cukrem waniliowym,chwilkę przesmażyć.Wyłożyć na talerze i polać truskawkami.Smacznego