Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cebula, kiełbasa i koncentrat pomidorowy…!!!! O tak! Smaki dzieciństwa zawsze będą na topie! Duszone do miękkości w połączeni z makaronem ?!? No a jak?!? Wcześniej z chlebem, teraz w połączeniu z makaronem…boVsko!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11925
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16334
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5226
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11925
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16334
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5226
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Cebule kroimy na piórka. Kiełbaski kroimy na 1 cm kawałki. Na rozgrzanym tłuszczu (na wolnym ogniu) dusimy, razem z kiełbaskami, na wolnym ogniu. Następnie dodajemy koncentrat, dokładnie składniki mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Do makaronu dodajemy sos. Składniki łączymy, posypujemy ulubionymi, świeżymi ziołami.