Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, rześkie danie, które przywołuje śródziemnomorskie zwiewne, naturalne dania. Krótka paleta składników, a smaki…arcydzieło.
Polecam, pychota.
Odsłon: 745
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5056
Polecam, pychota.
Odsłon: 745
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5056
Składniki
W tracie gotowania makaronu przygotowujemy sos. Pomidory sparzamy, kroimy w kostkę, usuwając stwardniałe części. Fasolkę oczyszczamy, kroimy na kawałki, przekładamy do rondla, zalewamy wrzątkiem na wysokość warzyw. Gotujemy pod przykryciem przez 5 minut. Dodajemy pomidory, starty parmezan. Dusimy pod przykryciem 10 minut. Do sosu dodajemy makaron, łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.