Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, rześkie danie, które przywołuje śródziemnomorskie zwiewne, naturalne dania. Krótka paleta składników, a smaki…arcydzieło.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25582
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2559
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1282
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25582
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2559
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1282
Składniki
W tracie gotowania makaronu przygotowujemy sos. Pomidory sparzamy, kroimy w kostkę, usuwając stwardniałe części. Fasolkę oczyszczamy, kroimy na kawałki, przekładamy do rondla, zalewamy wrzątkiem na wysokość warzyw. Gotujemy pod przykryciem przez 5 minut. Dodajemy pomidory, starty parmezan. Dusimy pod przykryciem 10 minut. Do sosu dodajemy makaron, łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.