Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, nie wymagające większego wkładu czasowego danie :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 932
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4559
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1185
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 529
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 932
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4559
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1185
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 529
Składniki
Makaron ugotować aldente w osolonym wrzątku z dodatkiem oliwy. Jagody przebrać, umyć, osuszyć, część zostawić do dekoracji, resztę lekko rozgnieść.
Śmietanę wymieszać z cukrem i jagodami. Gorący makaron polać sosem śmietanowym i udekorować listkami melisy. Podawać z pokruszonym białym serem.