Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym daniu użyłem zamiast makaronu spaghetti, zwykłego makaronu nitki ( rosołowego ). Eksperyment wyszedł smacznie, a dodatek nietypowego kalafiora wzbogacił to danie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1540
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5050
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1540
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5050
Składniki
Na rozgrzanej oliwie zeszkliłem drobno posiekaną cebulę. Dodałem wcześniej zblanszowny kalafior ( ok. 5 minut w lekko osolonej wodzie ), następnie krewetki, dodałem gałkę i pieprz. Wszystko wymieszałem, wlałem mleczko kokosowe, poddusiłem jeszcze ok. 10 minut. Dodałem wcześniej ugotowany makaron. Po wyłożeniu na talerz posypałem sezamem.