Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybkie, sycące danie z makaronu z dodatkami ;) Polecam!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 820
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 820
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Masło stopić, dodać umytą i pokrojona w kostkę pierś. Dodać wszystkie przyprawy, wymieszać i dusić do miękkości od czas do czasu mieszając. Następnie dodać odcedzone groszek i fasolkę i dusić do miękkości. Na końcu wlać śmietankę, wymieszać i zagotować.
Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie i odcedzić. Odcedzony makaron przełożyć do mięsno-warzywnego sosu i wymieszać.
Podawać na ciepło z listkiem bazylii. Smacznego!