Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybkie, sycące danie z makaronu z dodatkami ;) Polecam!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16821
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 599
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16821
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 599
Składniki
Masło stopić, dodać umytą i pokrojona w kostkę pierś. Dodać wszystkie przyprawy, wymieszać i dusić do miękkości od czas do czasu mieszając. Następnie dodać odcedzone groszek i fasolkę i dusić do miękkości. Na końcu wlać śmietankę, wymieszać i zagotować.
Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie i odcedzić. Odcedzony makaron przełożyć do mięsno-warzywnego sosu i wymieszać.
Podawać na ciepło z listkiem bazylii. Smacznego!