Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19317
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13069
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1718
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232176
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19317
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13069
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1718
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232176
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle, dodajemy pokrojone pieczarki w plasterki i czekamy aż woda odparuje, pieczarki doprawiamy. Na osobnej patelni smażymy pokrojonego kurczaka. Do pieczarek wlewamy śmietankę i wsypujemy kurczaka, czekamy aż śmietana się zredukuje, doprawimy. Gotujemy makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.