Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8378
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8378
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle, dodajemy pokrojone pieczarki w plasterki i czekamy aż woda odparuje, pieczarki doprawiamy. Na osobnej patelni smażymy pokrojonego kurczaka. Do pieczarek wlewamy śmietankę i wsypujemy kurczaka, czekamy aż śmietana się zredukuje, doprawimy. Gotujemy makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.