Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos innego..
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 734
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 734
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Składniki
Na patelnie dodajemy oliwe z oliwek,obrana i pokrojona na kosteczke cebulke,papryki myjemy wycinamy gniazda nasienne i kroimy na paseczki dodajemy do cebuli trzymamy na malym ogniu ok 3 minuty nastepnie zalewamy wszystko polowa szklanki wody i przykrywamy pokrywka.
Do osobnego garnka wlac mleko i dodac serek philadelphia nastepnie wymieszac aby serek sie roztopil i mial konsystencie sosu.
Jesli papryka zmieknie dodac przygotowany wczesniej sos i wszystko dokladnie polaczyc ze soba.Ugotowac makaron wedlug przepisu na opakowaniu gdy bedzie gotowy odcedzic i od razu wrzucic na patelnie razem z sosem i paprykami.Wymieszac doprawic do smaku na sam koniec posypac parmezanem.