Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos innego..
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16446
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5284
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16446
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5284
Składniki
Na patelnie dodajemy oliwe z oliwek,obrana i pokrojona na kosteczke cebulke,papryki myjemy wycinamy gniazda nasienne i kroimy na paseczki dodajemy do cebuli trzymamy na malym ogniu ok 3 minuty nastepnie zalewamy wszystko polowa szklanki wody i przykrywamy pokrywka.
Do osobnego garnka wlac mleko i dodac serek philadelphia nastepnie wymieszac aby serek sie roztopil i mial konsystencie sosu.
Jesli papryka zmieknie dodac przygotowany wczesniej sos i wszystko dokladnie polaczyc ze soba.Ugotowac makaron wedlug przepisu na opakowaniu gdy bedzie gotowy odcedzic i od razu wrzucic na patelnie razem z sosem i paprykami.Wymieszac doprawic do smaku na sam koniec posypac parmezanem.