Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos innego..
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 775
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2805
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 775
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2805
Składniki
Na patelnie dodajemy oliwe z oliwek,obrana i pokrojona na kosteczke cebulke,papryki myjemy wycinamy gniazda nasienne i kroimy na paseczki dodajemy do cebuli trzymamy na malym ogniu ok 3 minuty nastepnie zalewamy wszystko polowa szklanki wody i przykrywamy pokrywka.
Do osobnego garnka wlac mleko i dodac serek philadelphia nastepnie wymieszac aby serek sie roztopil i mial konsystencie sosu.
Jesli papryka zmieknie dodac przygotowany wczesniej sos i wszystko dokladnie polaczyc ze soba.Ugotowac makaron wedlug przepisu na opakowaniu gdy bedzie gotowy odcedzic i od razu wrzucic na patelnie razem z sosem i paprykami.Wymieszac doprawic do smaku na sam koniec posypac parmezanem.