Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość ma 493 kcal (38 g białka / 20 g tłuszczu / 40 g węglowodanów)
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 203
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 415
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 203
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 415
Składniki
Pokrój pierś z kurczaka na kawałki, dopraw przyprawą do kurczaka i podsmaż na oliwie. W międzyczasie pokrój pomidorki na ćwiartki oraz ugotuj makaron al dente. Zetrzyj parmezan na tarce. Wyłóż do miski ugotowany makaron, umyty szpinak oraz pokrojone pomidorki. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj również usmażonego kurczaka. Dodaj do środka pesto i całość dokładnie wymieszaj. Posyp z wierzchu parmezanem.