Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość ma 493 kcal (38 g białka / 20 g tłuszczu / 40 g węglowodanów)
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 802
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 802
Składniki
Pokrój pierś z kurczaka na kawałki, dopraw przyprawą do kurczaka i podsmaż na oliwie. W międzyczasie pokrój pomidorki na ćwiartki oraz ugotuj makaron al dente. Zetrzyj parmezan na tarce. Wyłóż do miski ugotowany makaron, umyty szpinak oraz pokrojone pomidorki. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj również usmażonego kurczaka. Dodaj do środka pesto i całość dokładnie wymieszaj. Posyp z wierzchu parmezanem.