Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam Wam danie z makaronem w prostej odsłonie, bez zbędnego kombinowania i przede wszystkim smacznie :)
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4150
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4150
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Składniki
Makaron wrzucić do wrzącej, osolonej wody i ugotować al dente. Cebulę zeszklić na oliwie, dodać czosnek. Pomidorki koktajlowe przekroić na połówki lub ćwiartki (w zależności od wielkości pomidorków) i dodać na patelnie, zwiększyć ogień i smażyć co jakiś czas mieszając.
Dodać pokrojone pomidory suszone i jeszcze chwilkę smażyć na mniejszym ogniu. Przyprawić solą i pieprzem oraz ziołami. Podajemy z makaronem, posypujemy parmezanem (opcjonalnie). Smacznego !