Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie proste, tanie i niezwykle smaczne. Idealna propozycja na letni obiad, gdy nie chcemy długich godzin spędzić w kuchni.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6124
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154792
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6124
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154792
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Składniki
Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu. Cebulę obierz i pokrój w kostkę, czosnek pokrój w cienkie plasterki. Cebulę i czosnek podsmaż na oliwie. Pomidorki pokrój na pół. Dodaj do cebuli i czosnku. Delikatnie wymieszaj. Warzywa dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem. Do zawartości patelni dołóż makaron. Dodaj pokrojone na pół oliwki, porwane listki bazylii i starty na tarce ser. Wymieszaj. Jeszcze chwilę podgrzej.