Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie proste, tanie i niezwykle smaczne. Idealna propozycja na letni obiad, gdy nie chcemy długich godzin spędzić w kuchni.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1373
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1373
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu. Cebulę obierz i pokrój w kostkę, czosnek pokrój w cienkie plasterki. Cebulę i czosnek podsmaż na oliwie. Pomidorki pokrój na pół. Dodaj do cebuli i czosnku. Delikatnie wymieszaj. Warzywa dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem. Do zawartości patelni dołóż makaron. Dodaj pokrojone na pół oliwki, porwane listki bazylii i starty na tarce ser. Wymieszaj. Jeszcze chwilę podgrzej.