Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowany makaron mieszamy z przysmażonymi wczesniej na patelni pomidorkami z szynka,dodajemy majonez i bazylie do smaku
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 696
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 518
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 696
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 518
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Makaron(świderki)gotować al dente.W tym samym czasie na oliwie przysmażać pomidorki pokrojone w kostkę.,posypujemy je bazylią.Szynkę(może być konserwowa)pokrojoną tez w kostkę dodajemy do pomidorków i tez smażymy.makaron odcedzamy,hartujemy pod zimną wodą,dodajemy do szynki i pomidorów i mieszamy.Do wszystkiego dodajemy 2 łyżki majonezu lub sosu czosnkowego(może być też sos tatarski)i ponownie mieszamy wszystko razem.Tak przygotowane danie wcinamy z wielkim apetytem!:)smacznego!