Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowany makaron mieszamy z przysmażonymi wczesniej na patelni pomidorkami z szynka,dodajemy majonez i bazylie do smaku
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Makaron(świderki)gotować al dente.W tym samym czasie na oliwie przysmażać pomidorki pokrojone w kostkę.,posypujemy je bazylią.Szynkę(może być konserwowa)pokrojoną tez w kostkę dodajemy do pomidorków i tez smażymy.makaron odcedzamy,hartujemy pod zimną wodą,dodajemy do szynki i pomidorów i mieszamy.Do wszystkiego dodajemy 2 łyżki majonezu lub sosu czosnkowego(może być też sos tatarski)i ponownie mieszamy wszystko razem.Tak przygotowane danie wcinamy z wielkim apetytem!:)smacznego!