Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne sycące i proste do wykonania danie. Polecam wszystkim zapracowanym.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7903
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3165
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7903
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3165
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy, przelewamy zimną wodą. Pora myjemy, kroimy w półplasterki, podsmażamy na oliwie, dodajemy odrobinę soli i białego pieprzu. Podlewamy śmietanką i wodą, gotujemy 5 minut na małym ogniu. Po tym czasie dodajemy makaron, sos ze słoiczka i cukier. Całość mieszamy i podajemy w towarzystwie sałatki z pomidorów.
Smacznego.