Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne sycące i proste do wykonania danie. Polecam wszystkim zapracowanym.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11150
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3868
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1336
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11150
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3868
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1336
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy, przelewamy zimną wodą. Pora myjemy, kroimy w półplasterki, podsmażamy na oliwie, dodajemy odrobinę soli i białego pieprzu. Podlewamy śmietanką i wodą, gotujemy 5 minut na małym ogniu. Po tym czasie dodajemy makaron, sos ze słoiczka i cukier. Całość mieszamy i podajemy w towarzystwie sałatki z pomidorów.
Smacznego.